Новини
19ЛИП
У Будинку футболу відбулася нарада щодо відновлення Чемпіонату України

Захід відбувся за участі представників Міністерства оборони, МВС, ДСНС, Мінмолодьспорту, УАФ, УПЛ та ПФЛ, головною темою якої була безпека під час проведення футбольних матчів

Як відомо, напередодні Дня Незалежності України і Дня державного прапора має стартувати VBET Ліга сезону 2022/23 років. Обговорювалося питання організації проведення матчів із найсуворішим дотриманням усіх заходів безпеки і під ретельним контролем військових, правоохоронців, Мінмолодьспорту та місцевої влади. Всі перераховані структури разом мають стежити за дотриманням безпекового протоколу організації футбольних матчів в Україні.

Окремий пункт обговорення стосувався інформації щодо вимог до регіонів та стадіонів, на яких планується проведення ігор. Уже найближчим часом буде затверджено відповідний документ, який, за словами президента УАФ Андрія Павелка, регламентуватиме підготовку та проведення матчів і, що важливо, стане підґрунтям для регулювання проведення змагань із інших видів спорту в Україні.

Спортивні змагання під час війни – це, крім іншого, демонстрація нашої безстрашності, нашої впевненості в Перемозі та готовності продовжувати боротьбу! Футбол завжди був, є й буде видом спорту №1 в Україні, єдиною спортивною дисципліною, яка є по-справжньому загальнонаціональною. Тому проведення змагань із футболу нестиме сильну ідею, матиме потужну соціальну місію, а також виконуватиме функцію психологічної розради для наших громадян.

Із вірою в Перемогу!!!

Фото Павла Кубанова.