Новини
06БЕР
Українська Прем’єр-Ліга невдовзі оголосить історичний тендер на Медіа-права УПЛ

Українська Прем’єр-Ліга перебуває на порозі історичного моменту

Вперше в історії українського футболу УПЛ запускає централізовану систему маркетингу та експлуатації медіа-прав на Змагання УПЛ.

Централізований підхід створить передумови для більш зрозумілого та послідовного висвітлення найкращих футбольних матчів в Україні, що дасть вигоду вболівальникам – як телеглядачам, так і глядачам на стадіонах, трансляторам та медіа-індустрії в цілому, а також УПЛ, її Клубам та українську футболу в цілому.

УПЛ та її Клуби розглядають це як важливий перший крок у довгострокову проекті. Ми віримо, що доходи, отримані шляхом застосування координованого підходу в маркетингу, розповсюдженні та експлуатації медіа-прав УПЛ, дозволять Клубам УПЛ працювати над підвищенням спортивного рівня своїх команд. Цей процес також створить цілком нові й унікальні можливості для УПЛ та її Клубів щодо розвитку УПЛ зі спортивної, організаційної та фінансової точок зору.

У той же час, спільна експлуатація медіа-прав також створить для партнерів-трансляторів УПЛ привабливіші можливості для створення спортивного телевізійного продукту та забезпечить більш послідовне висвітлення Ліги, що, у свою чергу, створить додатковий потенціал для залучення й утримання глядачів і підписників.

УПЛ запрошує всіх трансляторів, медіа- та телекомунікаційні компанії, а також агентства у сфері спортивних прав, які поділяють таке бачення, ставати партнерами УПЛ для розвитку цього проекту.

УПЛ запускає тендер на експлуатацію медіа-прав на усі матчі УПЛ сезонів 2019/20, 2020/21, 2021/22 років і запрошує подавати свої заявки на всі чи частину медіа-прав УПЛ відповідно до положень та умов тендеру УПЛ.

Запит про отримання вичерпної тендерної документації можна зробити через веб-сайт УПЛ за адресою upl.ua/tender, починаючи з 10:00 (за київським часом), у вівторок, 12 березня 2019 року. Тендерна документація буде доступною як українською, так і англійською мовами.

Для того, щоби тендерні заявки були розглянуті, вони мають бути надіслані до УПЛ не пізніше ніж 18:00 (за київським часом) 5 квітня 2019 року відповідно до правил та умов, описаних в тендерній документації.

Дякуємо за інтерес до УПЛ та з нетерпінням чекаємо на плідну співпрацю на благо українського футболу та усіх його стейкхолдерів.