Новини
18БЕР
«Арсенал-Київ» — «Ворскла» — 2:2

Другий етап Чемпіонату УПЛ «Ворскла» проведе у другій шістці

В останньому матчі першого етапу чемпіонату вирішувалася доля останньої путівки до першої шістки. «Ворсклі» аби потрапити до когорти команд, котрі боротимуться за єврокубки потрібно було лише перемагати, в зворотному випадку вакантне місце діставалося б «Маріуполю».

Отож інтриги цьому матчу не бракувало. Спутували карти й передматчеві статистичні дані. Безвиграшний в УПЛ клубний рекордний домашній серіал «Арсеналу-Київ» триває вже 12 матчів. Не радували й полтавчани результатами останнім часом. У 2019 році підопічні Василя Сачка в УПЛ ще голів не забивали й безгольовий серіал «Ворскли» з 8 грудня тривав до звітного протистояння 356 хвилин.

Старт звітного матчу був за «Ворсклою», проте після кількох атак відповів «Арсенал-Київ» і одразу голом. Полтавчани не одразу оговталися від такого удару, проте зуміли зібратися і в середині першого тайму зрівняли з пенальті рахунок.

У другому таймі гості старалися більше й першими вийшли вперед, знову реалізувавши пенальті. Та втримати переможний рахунок не змогли й за кілька хвилин до фінального свистка долю полтавчан вирішив ще один пенальті, але реалізований вже канонірами.

У підсумку бойові 2:2, які відправляють «Ворсклу» до другої шістки, а «Маріуполь» боротиметься за єврокубки.