Новини
23ЛИП
Офіційна фентезі-ліга УПЛ: старт незабаром

Поки клуби готувалися до нового сезону Української Прем’єр-Ліги 2019/20, одночасно з цим готувався до введення в експлуатацію і новий мобільний додаток Офіційної фентезі-ліги УПЛ.

Real Manager Fantasy League — це українська версія всесвітньо популярної гри, що була розроблена у співпраці з ізраїльською компанією Funatix, яка є офіційним партнером ряду інших світових ліг.

Гра буде доступна у двох варіантах: в Інтернеті та в мобільному додатку на всіх платформах та пристроях.

  • Сучасний та інноваційний дизайн, відмінний користувальницький інтерфейс — лише частина переваг.
  • На додаток до змагання з усіма іншими користувачами, у вас буде можливість конкурувати зі своїми друзями у ваших «приватних лігах».
  • Боротьба також буде проводитися серед шанувальників клубів УПЛ, так як їх виступ у цій грі буде оцінюватися так само, як і їх кількість.

Крім того, гра включає в себе безліч елементів, які зроблять її цікавою щоденно і що дасть вам можливість показати всі свої стратегічні навички й знання українського футболу. Впродовж сезону з'являться багато нових сюрпризів, спеціальних турнірів, а найуспішніші конкуренти матимуть можливість виграти цінні призи.

Ви можете почати гру на веб-сайті real-manager.club, де ви також можете знайти посилання для завантаження мобільних додатків.

 Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та сторінці у Facebook, щоб дізнатися більше про першу Офіційну фентезі-лігу УПЛ.