Новини
27ЛИП
Відбувся Кубок УПЛ із кіберфутболу-2019!

Призовий фонд змагань склав 30 000 гривень

У суботу, 27 липня, в Одесі у стінах стадіону «Чорноморець» відбувся вже традиційний Кубок УПЛ із кіберфутболу. Чотири учасники — Євген Мостовик (Yozhyk), Олексій Мерсер (ForlanFS), Олександр Гришай (Grishay10) та Станіслав Вакулка (Vakulka22) — у FIFA 19 на PlayStation 4 визначили найкращого.

Турнір із призовим фондом 30 000 гривень після сліпого жеребкування почався з півфінальних матчів (до двох перемог). Після поєдинків 1/2 фіналу були зіграні матчі за 3-є місце та фінал.

Усі прихильники кіберфутболу могли переглянути пряму онлайн-трансляцію турнірну.

Переможцем Кубка УПЛ із кіберфутболу-2019 став Grishay10 (Олександр Гришай)! На другому місці ForlanFS (Олексій Мерсер), на третьому — Yozhyk (Євген Мостовик), на четвертому — Vakulka22 (Станіслав Вакулка).

Особливо драматичним, як і належить, вийшло фінальне протистояння: Олександр Гришай програв перший матч Олексієві Мерсеру, однак зумів «зібрати волю в кулак» і виграв два наступні поєдинки й загалом турнір, із чим його й вітаємо!

Нагадаємо, що генеральним партнером турніру став Favorit Sport, бетінговим партнером — omg.bet, водним партнером — «Моршинська», технічним партнером — ESport Club-SkiLL. Організаційну підтримку створив Chernomorets Odessa Cyber Crew.

Отже, УПЛ вітає всіх із успішно проведеним Кубком із кіберфутболу й запрошує всіх на турнір 2020 року!