Новини
07СЕР
Давай, забивай!
За кожен м’яч, забитий у Favbet Ліга, щонайменше 1 000 гривень перераховуватиметься в Благодійний фонд «Таблеточки»
 
Українська Прем’єр-Ліга за підтримки Благодійного фонду «Таблеточки» та Favbet оголошує про благодійну акцію «Давай, забивай!». Тепер за кожен м’яч, забитий у Favbet Ліга, щонайменше 1 000 гривень перераховуватиметься в Благодійний фонд «Таблеточки».
 
Сьогодні, 7 серпня, Українська Прем’єр-Ліга та компанія Favbet офіційно оголосили про співпрацю. Одним із її напрямків будуть різноманітні благодійні проекти й акції. Найпершим проектом стане акція «Давай, забивай!», спрямована на підтримку Благодійного фонду «Таблеточки» — одного з найбільших в Україні, що допомагає онкохворим дітям.
 
«Ми з великою радістю і гордістю запустили сьогодні акцію "Давай, забивай!", допомагати діткам - це насправді просто, і ми сподіваємось цією акцією зробити свій невеликий внесок у роботу, яку роблять "Таблеточки". Акція є абсолютно відкритою, і ми закликаємо усіх — і футбольні клуби, і компанії, і просто футбольних вболівальників — приєднатись до неї на будь-яку суму. Ми безмежно вдячні Favbet за вагомий перший внесок. Тож нехай матчі будуть результативними, а дітки — здоровими!», — заявив Віце-президент УПЛ Маркіян Ключковський
 
"Таблеточки" — благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд надає адресну, психологічну, паліативну допомогу та системно допомагає необхідними медикаментами 17 онковідділенням по всій Україні.