Новини
24СЕР
«Олександрія» – «Десна» – 0:3

Чернігівці проводять найкращий матч у сезоні

У недавньому інтерв’ю для прес-служби УПЛ кіпер «Десни» Паст, окрім іншого, порозмірковував над зміною тактики, що практикує його команда від матчу до матчу, відзначивши закономірність: із суперником, що практикує більш відкритий і атакувальний футбол чернігівці виходять на поле з одним опорним, у решті випадків – із двома.

Сьогодні проти «Олександрії» – ймовірно, найбільш силової, атлетичної команди нашого Чемпіонату – «Десна» прогнозовано вийшла з двома «хвилерізами» (ними були Огиря і Богданов), що безумовно, сприяло надважливому виграшу.

Якщо ж спробувати пояснити виїзну перемогу підопічних Рябоконя, то можна сказати, що гості побили господарів їхньою ж зброєю. Мова насамперед про надзвичайно щільні дії на всіх ділянках поля плюс тактику в атаці – довгі розрізні передачамі на вихід форварду (або вінгерам).

Безумовно, слід враховувати те, що всі три м’ячі «Десна» провела після того, як «Олександрія» опинилась у меншості. Втім, навіть за рівних складів підопічні Шарана не могли розхитати оборону гостей, по суті, не маючи голевих нагод.

Що ж, зібратися на вершину складно, втриматися на ній – складно в кубі. «Олександрії», бронзовому призеру минулого сезону, далі буде ще складніше.

ПРОТОКОЛ МАТЧУ