Новини
22ВЕР
«Десна» — «Шахтар» — 0:1

«Гірники» переривають безпрограшну клубну рекордну серію «Десни», яка тривала в УПЛ 6 ігор

Центральний матч туру відбувся в Чернігові, де найкращий захист Favbet Ліги протистояв найкращому нападу.

Вдалий старт «Десни» дозволив підопічним Олександра Рябоконя закріпитися на другому місці в турнірній таблиці. І як засвідчив матч попередньо туру, де чернігівці у Києві обіграли «Динамо», не безпідставно.

За тиждень на команду Рябоконя чекало чергове серйозне випробування, цього разу лідером Favbet Ліги. У першому таймі «Шахтар» прогнозовано грав першим номером, багато атакував, тоді як господарі діяли на контратаках. За такого сценарію, «Десна», яка до звітного протистояння пропустила лише три м’ячі в семи матчах, протрималася 22 хвилини. Після ряду помилок у центрі захисту, Марлос відкрив рахунок у матчі.

По перерві сценарій перебігу подій на полі дещо змінився. Вже господарі більше контролювали м’яч, проводячи свої атаки переважно лівим флангом. В результаті таких дій Пятову частіше доводилося вступати у гру, однак на рахунок на табло це вплинуло.

У підсумку констатуємо, «Десна» гідно протистояла лідеру чемпіонату, але попри всі намагання, все ж один раз пропустила і тим самим перервала безпрограшну клубну рекордну серію, яка тривала в УПЛ 6 ігор. А «Шахтар», навпаки, продовжив свій переможний серіал у Чемпіонаті, який розпочався 26 травня і тепер налічує 10 матчів!

ПРОТОКОЛ МАТЧУ