Новини
15ЛИС
Збірна журналістів України та ветерани «Металурга» розіграли «Кубок Запоріжжя»

14 листопада на стадіоні «Титан» відбувся товариський матч за «Кубок Запоріжжя» між Збірною Ветеранів ФК «Металург Запоріжжя» та «Збірною журналістів України»

Метою благодійного матчу стала допомога дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Організаторами матчу виступили: Українська асоціація футболу, Українська Прем’єр-Ліга, Запорізька обласна федерація футболу, Інформаційне агентство «Центр новин».

Зазначимо, «Кубок Запоріжжя – 2019» відбувався напередодні матчу між Збірною України та Збірною Естонії.

Щодо самого матчу, то Збірна журналістів України, яка вперше зіграла в Запоріжжі пристойно виглядала на фоні знаних майстрів «Металурга», але в середині матчу пропустила прикрий гол від Владислава Захарченка, який здалеку пробив у  «шістку» воріт дебютанта – одесита Андрія Бєглєцова.

«Акули пера» створили у цій зустрічі близько десятка моментів, але замість того, щоб зрівняти рахунок, отримали у свої ворота ще один гол (на 44-й хвилині відзначився Андрій Зубченко).

Скоротити відставання журналісти змогли лише на 52-й хвилині, коли Юрій Чміль заробив пенальті, а досвідчений В’ячеслав Шевчук влучно пробив з одинадцятиметрової позначки.

Втім, останнє слово залишилося за господарями – на 58-й хвилині крапку у матчі поставив Армен Акопян. У підсумку — 3:1 на користь «металургів».