Новини
17БЕР
Огляд матчів 23-го туру Чемпіонату U-21

Перший тур другого етапу молодіжного чемпіонату ще на два очка збільшив відрив «Шахтаря» від «Динамо»

Цього разу кияни знову зіграли внічию, знову 2:2, гірники ж свій матч виграли у «Зорі», навіть у меншості. Лідер другої шістки — «Маріуполь» — також не переміг і поступився сьомим місцем «Львову».

«Львів» — «Десна» — 6:5 (протокол матчу)

Неймовірний матч вдався 19-річному нападнику чернігівців Іллі Шевцову. Хлопець забив п’ять разів, постійно скорочуючи відрив господарів у голах до мінімуму, та врешті-решт так і не наздогнав «левів». Їхні снайпери були скромнішими (дублями відзначилися Артур-Богдан Шута і Микита Ходаковський), та все ж набили більше за Шевцова.

«Олександрія» — «Карпати» — 2:0 (протокол матчу)

Олександрійці продовжують тримати безпечну дистанцію від переслідувачів, і зберігати своє четверте місце. Чергові три очка принесли влучний удар головою Литвяка і слаломний прохід з влучним ударом з-за меж штрафного майданчика Устименка.

«Дніпро-1» — «Маріуполь» — 4:4 (протокол матчу)

Ще в одному поєдинку команди змагалися у влучності, та на відміну від «Десни», маріупольцям вдалося вивезти з гостей нічию. Близькими вони були навіть до перемоги, та, ведучи у рахунку 3:1, примудрилися розтринькати фору й програвали 3:4. На 84-й хвилині врятував вихованець «Шахтаря» Дудік, він забиває дніпрянам у другому матчі поспіль.

«Зоря» — «Шахтар» — 1:2 (протокол матчу)

Гірники ж тим часом зламали опір «Зорі». Після нульового першого тайму Артем Бондаренко, що досі набирався досвіду в першій команді, протягом кількох хвилин стрельнув дублем. Луганці, граючи з 65-ї хвилини у більшості, встигли відповісти тільки одним голом.

«Динамо» — «Ворскла» — 2:2 (протокол матчу)

«Шахтар» впевненіше вмостився на першому місці, оскільки динамівці знову втратили очки. Господарі швидко повели завдяки голу Ісаєнка, на що отримали дві влучні відповіді, а потім ще й вилучення Романчука. Якби не гол Ісаєнка (з пенальті, на 90+3!), не дорахувався б чемпіон навіть і одного очка.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)

Фото прес-служби ФК «Шахтар».