Новини
22ЛИП
КДК УАФ інформував УПЛ про набуття чинності свого рішення щодо ФК «Карпати»

У турнірну таблицю Favbet Ліги 2019/20 років внесені відповідні зміни

Українська Прем’єр-Ліга отримала лист від Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу, в якому повідомляється, що рішення КДК від 9 липня цього року щодо ФК «Карпати» (Львів) набуло чинності в зв’язку з тим, що станом на 22 липня рішення не було оскаржене клубом.

Нагадаємо, що 9 липня Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу розглянув справу за заявою УПЛ стосовно неявки ФК «Карпати» (Львів) на матч 24-го туру ФК «Карпати» (Львів) — ФК «Маріуполь» та матч 29-го туру ФК «Маріуполь» — ФК «Карпати» (Львів).

За результатами розгляду, на підставі ст. 9 Регламенту УПЛ, були прийняті наступні рішення:

  1. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) технічну поразку з рахунком 0:3, а ФК «Маріуполь» — технічну перемогу з рахунком 3:0 у матчі 24-го туру ФК «Карпати» (Львів) — ФК «Маріуполь» за неявку на матч без поважної причини.
  2. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) технічну поразку з рахунком 0:3, а ФК «Маріуполь» — технічну перемогу з рахунком 3:0 у матчі 29-го туру ФК «Маріуполь» — ФК «Карпати» (Львів) за неявку на матч без поважної причини.
  3. Виключити ФК «Карпати» (Львів) зі змагань УПЛ сезону-2019/2020 за повторну неявку на матч без поважної причини.
  4. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) у матчах, що залишилося зіграти після повторної неявки, технічні поразки (-:+), а командам-суперницям — технічні перемоги (+:-).

У турнірну таблицю Favbet Ліги 2019/20 років внесені відповідні зміни.