Новини
22ЛИП
Глядачі повертаються на стадіони

За підсумками робочої зустрічі Міністра охорони здоров’я Максима Степанова та Президента Української асоціації футболу Андрія Павелка було погоджено допуск у тестовому режимі глядачів на матчі плей-офф Favbet Ліги

Міністерство охорони здоров’я України розглянуло лист звернення від УАФ щодо проведення футбольних матчів із глядачами й дало дозвіл на поступовий допуск вболівальників на матчі, починаючи з поєдинків плей-офф Favbet Ліги у тестовому режимі.

Трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, буде можливість заповнити на 25%. Окрім дотримання дистанції, глядачі, як і всі учасники поєдинків, будуть також зобов’язані дотримуватись й інших вимог карантинного режиму.

У разі позитивного досвіду проведення цих матчів та за умов сприятливої епідемічної ситуації, в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів уже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць на стадіоні.

Українська Прем’єр-Ліга вдячна Президенту УАФ Андрію Павелку за сприяння у питанні повернення глядачів на стадіони та Міністерству охорони здоров’я за підтримку ініціативи.