Новини
18СЕР
Відбулися Загальні збори учасників Української Прем’єр-Ліги

Захід пройшов у форматі конструктивного обговорення всіх питань

18 серпня в приміщенні Будинку футболу відбулися чергові Загальні збори учасників Української Прем’єр-Ліги.

На Загальних зборах були присутні: Євген Дикий, Виконавчий директор УПЛ, Дирекція УПЛ, представники всіх клубів Ліги, від Української Асоціації Футболу — Перший віце-президент Вадим Костюченко, від профспілки «Футбол України» — Голова Ігор Гатауллін.

На Загальних зборах ухвалено рішення про виключення ФК «Карпати» зі складу учасників УПЛ та включення ФК «Минай», ФК «Рух», ФК «Інгулець» до складу учасників УПЛ на сезон 2020/21 років. Перший віце-президент УАФ вручив усім трьом клубам-новачкам відповідні атестати.

Також на Загальних зборах учасники УПЛ затвердили підсумки Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів УПЛ сезону 2019/20 років; щорічний звіт щодо фінансово-господарської діяльності УПЛ у сезоні 2019/20; склад Учасників УПЛ на сезон 2020/21; фінансовий план УПЛ на сезон 2020/21.

Одне з найважливіших питань порядку денного стосувалося створення УПЛ ТВ. Після конструктивного обговорення клуби домовилися вже найближчими днями створити робочу групу, яка займеться практичною реалізацією питання.