Новини
04ВЕР
Герман Пеньков: «Без ігрової практики «зіркою» не станеш»

Воротар «Львова» працює, не покладаючи рук, і сподівається стати основним у клубі

— Германе, із наявної інформації — а саме з режиму дворазових тренувань — робимо висновок, що сьогодні Ваша команда має, по суті, повноцінний тренувальний збір…

— Зрозуміло, це більше запитання до тренерського штабу. Єдине скажу, що працюємо справді багато, тренувальний режим дуже непростий.

— Влітку «Львів» пережив відчутні кадрові зміни. Якою буде оновлена команда в сезоні 2020/20 років і на які завдання націлює її керівництво?

— Поки що конкретне завдання не озвучено. Очевидно, тому, що команда тільки починає формуватися й потребує серйозної доукомплектації. Хоча, можливо, мета на сезон буде озвучена вже найближчим часом.

— Одна з отих кадрових змін: Ви отримали нового конкурента за місце у воротах.

— Думаю, ніхто не стане сперечатися з тим, що у спорті конкуренція — це завжди «плюс».

— За підсумками Чемпіонату 2017/18 років Вас визнали одним із відкриттів. Але потім продовжити цю лінію Вам не вдалось. На Вашу думку, які причини цього?

— На жаль, не маю чіткої думки з цього приводу. Тож утримаюсь від відповіді.

— …При тому, що у Вас немає слабких місць в ігровому плані: реакція, введення м’яча в гру, хороша гра ногами. Чи не єдиний «мінус» — через тривалий період у запасі у Ваших діях проглядає невпевненість…

— На це запитання можу відповідати дуже довго. Однак відповім максимально коротко: без ігрової практики й цілковитої довіри тренера «зіркою» у футболі не станеш.

Фото прес-служби ПФК «Львів».