Новини
01ЛИС
«Львів» — «Ворскла» — 1:0

Городяни в драматичному матчі здобувають першу перемогу в новому сезоні Favbet Ліги!

До звітного матчу «Львів» утримував клубну антирекордну безвиграшну серію в УПЛ, яка з 29 лютого цього року тривала 19 ігор. Сьогодні її вдалося нарешті перервати.

Георгій Цецадзе, який з командою так і не здобув жодної перемоги залишив тренерській місток і дебют його наступнику Віталію Шумському вдався на славу.

Перемогти вдалося одного із лідерів чемпіонату. «Ворскла» просто фантастично стартувала цього сезону і навряд чи хтось зміг спрогнозувати поразку команди Юрія Максимова у звітній зустрічі.

Так, «Ворскла» більше й небезпечніше атакувала, більше володіла ініціативою, натомість городянам нічого не залишалося, як діяти на контратаках. Одна з таких завдяки індивідуальним діям Нича завершилася взяттям воріт. Всі старання полтавчан бодай зрівняти рахунок зазнали фіаско, не вдалося навіть реалізувати пенальті уже перед фінальним свистком. А ось «Львів» міг і збільшити перевагу.

У підсумку городяни перемогою не лише перервали тривалу невдалу серію, але й привітав свого президента Богдана Копитка з днем народження.

Фото прес-служби ФК «Львів».

Рапорт арбітра «Львів - Ворскла»