Новини
12ЛЮТ
Нова історія. Фентезі-прев’ю другого кола УПЛ

Футбол повертається не тільки на стадіони, але і у ваші смартфони. Вже завтра стартує друге коло у офіційній фентезі-лізі УПЛ, тому саме час зібрати свою команду та підготувати її до 14 туру.

Якщо ви досі не розібрались, що ж таке фентезі-футбол, то ми вам нагадаємо. Це футбольний менеджер, у якому ваші результати залежать від реальних подій у турі УПЛ. Ваше завдання - зібрати команду з реальних гравців, які, на вашу думку, найбільш вдало проведуть найближчий матч. За їхні дії (голи, асисти, сухий матч) вам будуть нараховуватись очки, а найкращих менеджерів чекатиме визнання та цікаві призи.

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Не хочеш грати проти абстрактних менеджерів? А як щодо гравців Прем’єр-ліги? Дехто з них також полюбляє фентезі-футбол і має свою команду у Real Manager, а захисник Інгульця Денис Балан навіть має власну Лігу, до якої можна приєднатись за посиланням.

Реєструйся, збирай команду та вже завтра ти почнеш слідкувати за УПЛ зовсім по-новому. А ми допоможемо тобі обрати найкращих гравців, щоб увірватись у 2021 фентезі-рік на шаленій швидкості. 

MUST HAVE АБО ПІК НА ВЕСЬ РІК

Є така категорія гравців, без яких майже неможливо уявити собі фентезі-команду. Ви можете чим завгодно виправдовувати їхню відсутність у вашому складі, але на дистанції вони завжди потрапляють до списку найкращих. Принаймні в рамках цього сезону.

  • Шахаб Захеді (Зоря, 8,6 мільйона)

Безсумнівно найкращий форвард першої половини сезону. Завдяки досить приємному ціннику та своїй результативності Шахаб буквально змусив фентезі-менеджерів звернути на себе увагу. Ще до зимової перерви його можна було зустріти у кожній другій команді, а після трансфера в Зорю його відсоток володіння має злетіти ще вище.

Навіть якщо у іранця в новому клубі не піде все ідеально, свій ігровий час та результативні дії він отримає.

  • Віктор Циганков (Динамо, 15 мільйонів)

Лідер Динамо мало не вперше за довгий час повністю пройшов збори з командою і належним чином підготувався до офіційних матчів. Згадайте, коли востаннє Циганков набирав форму не через ігри чемпіоната?

Та навіть зі своїми хронічними проблемами Віктор був лідером за фентезі-очками, а цього разу він готовий розривати суперників з першої ж гри. Та й календар у киян доволі сприятливий для набору очок.

  • Ібрахім Кане (Ворскла, 6,4 мільйона)

Out of position - золота жила для фентезі-менеджера. Якщо ви знаєте гравця, який виходить на поле “вище” ніж його заявлена позиція (захисник, що грає у півзахисті, чи хавбек, який виходить в нападі), то можете сміливо інвестувати у нього кошти. Такі гравці приносять більше очок, адже отримують бали за дії як у захисті, так і в нападі.

Ібрахім Кане - найбільш яскравий приклад. Захисник, який прописався на лівому фланзі атаки Ворскли, отримує бали не тільки за сухі матчі, але часто претендує на голи та асисти. 6,4 мільйона - чудова ціна за такий скарб.  

НОВА СТОРІНКА В КАР’ЄРІ

Для деяких гравців 2021 рік може стати переломним. Одразу кількох з них можна вважати темними конячками, які не були серед найкращих у першій половині сезону, проте отримають свій шанс зараз. Чи зможете ви використати це на користь своєї фентезі команди, залежить тільки від вас.

  • Євген Коноплянка (Шахтар, 8 мільйонів, 0% володіння)

Перфоманс Коноплянки на зборах Шахтаря вийшов досить несподіваним. Одразу видно, що Євген прямо зараз на ходу, і обов’язково отримає шанс у офіційних матчах. Зважаючи на невисоку ціну, як для гравця Шахтаря, та мізерний відсоток володіння, півзахисник може стати джокером для вашої команди.

  •  Артем Бєсєдін (Динамо, 13 мільйонів, 2% володіння)

Останнім часом нападники Динамо дуже часто не виправдовують сподівань вболівальників. Навіть на зборах їм не вдалося забити жодного м’яча. Але один з форвардів дуже голодний до забитих м’ячів і буде робити все можливе, щоб використати свій шанс. Мова про Артема Бєсєдіна, який пропустив цілий рік через дискваліфікацію.

Можливо він і не отримає місце в основі одразу, але саме Бєсєдін на зборах провів на полі найбільше хвилин серед нападників киян. Тож є над чим подумати. 

  • Олексій Гуцуляк (Десна, 9,5 мільйона, 1% володіння)

Півзахисник Десни дуже нестабільно провів першу половину сезону. Він часто опинявся на лаві запасних, але іноді нагадував про себе яскравими епізодами. Взимку в Шахтар повернувся Михайло Мудрик, і у Гуцуляка майже не залишилось конкурентів зліва у півзахисті. Коли як не зараз нагадувати всім, за що його кликали у Вільярреал? 

ТОП-ТРАНСФЕРИ

Окрім переходу Шахаба в УПЛ відбулося ще кілька гучних трансферів. Деякі з них важливі і з точки зору фентезі, бо якісні гравці нарешті отримають можливість проводити на полі набагато більше часу.

  • Вячеслав Чурко (Колос, 8 мільйонів, 0% володіння)

Відсутність Вячеслава у заявці будь-якого клубу на першу половину сезону УПЛ стала великою несподіванкою. Півзахисник тренувався півроку з Шахтарем, але не зіграв жодної хвилини. Перехід Чурка в Колос має стати ковтком свіжого повітря та реанімувати кар’єру гравця. Ще у Маріуполі він неодноразово доводив свою корисність і готовність приносити чимало фентезі-очок. 

  • Георгій Цітаішвілі (Ворскла, 8,5 мільйона, 9% володіння)

Кожне інтерв’ю Гіо випромінює впевненість у собі. Нарешті він отримає достатньо ігрового часу, щоб реалізувати свій потенціал та довести всім, що здатен стати зіркою на рівні УПЛ. Для початку. Юрій Максимов вірить у свого новачка, а сам Цітаішвілі просто не має права не виправдати цю довіру.

  •  Артем Мілевський (Минай, 7,5 мільйона, 8% володіння)

Повернення Артема Мілевського в УПЛ - справжня трансферна бомба. Навіть звичайним вболівальникам буде цікаво спостерігати за цим, а фентезі-менеджерам - тим більше. 8% менеджерів вже ризикнули взяти його у свою команду. Сприятливий календар у Миная та почуття ностальгії можуть подвоїти це число у найближчі кілька годин. А ви готові поставити на тріумфальне повернення Мілі?

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

 Завантажуйте додаток Real Manager, збирайте свою команду мрії з реальних гравців УПЛ та доведіть, що саме ви - найкращий менеджер України.