Новини
22ЛЮТ
Огляд матчів 15-го туру Чемпіонату U-21

Надрезультативні перемоги киян та полтавчан

«Олександрія» — «Минай» — 0:0 (протокол матчу)

Голів не було тільки в цьому поєдинку. Суперники підсилили склади (за господарів грали чемпіон світу U-20 Кирило Дришлюк та досвідчений Артем Гордієнко, за гостей дебютував екс-карпатівець Орест Панчишин), та на результативності атак це не позначилося. У підсумку, «Олександрія» залишилася на третьому місці, закарпатці ще трохи відсунулися від двох останніх команд таблиці.

«Львів» — «Колос» — 2:1 (протокол матчу)

Ковалівці, забивши ще у першому таймі, доводили матч до перемоги, та тут Сергій Топчій, що проходив збори з першою командою, з гострого кута пробив Євгенія Кучеренка. На куражі ще один влучний удар додав Андрій Вичіжанін і галичани святкували перемогу.

«Враження від такого матчу можуть бути тільки найкращими. Ми справді перебороли самих себе, за самовіддачу та характер хлопцям треба висловити подяку. У першому таймі, звісно, не все вдавалося, але згодом таки вдалося віднайти власну гру», — зазначив наставник «Львова» U-21 Ігор Рипновський, який виграв уже другий матч після призначення на цю посаду.

«Маріуполь» — «Зоря» — 5:2 (протокол матчу)

«Перший тайм давався туго. До 35-ї хвилини і моменти у нас були, і забили, але помилки в центрі поля призвели до того, що ми пропустили самі, — підсумував керманич азовців Сергій Грибанов. — На старті другого тайму не могли впоратися з натиском суперника, але витримали, зробили заміни. Плакса і Дмитрієв посилили центр і спільними зусиллями довели гру до логічного кінця. Реалізували практично всі свої моменти. Є у нас проблема в центрі поля, будемо виправляти помилки, розбиратися».

«Шахтар» — «Рух» — 2:0 (протокол матчу)

Молодіжка «Руха» наполегливо прямувала до чільної трійки, відстаючи від третьої «Олександрії» лише на чотири очка. Дала бій і другому в таблиці «Шахтарю», граючи у захисті на нуль аж до 72-ї хвилини. Та все ж пропустила після кутового, а потім спрацювали джокери Фернанду Валенте: Денис Світюха пасував, Артем Шолар забив (обоє вийшли на заміну у другому таймі). Сам тренер відзначив і слизьке поле, і впертість суперника, і, звісно ж, свої заміни.

«Десна» — «Динамо» — 0:9 (протокол матчу)

Відразу троє динамівців забили по два м’ячі (Вікентій Волошин, Ярослав Надольський і Дмитро Єфіменко, вийшовши на заміну), а ось Владислав Ванат відзначився лише раз, та й то з пенальті. Хоча й цього вистачило, щоб нарешті випередити у бомбардирській гонці гірника Богдана В’юнника (13 голів). У 19-річного динамівця тепер 14 точних ударів.

«Інгулець» — «Ворскла» — 0:6 (протокол матчу)

Тут снайперськими якостями виблискував 19-річний Даніїл Сємілєт. Вивівши полтавців на поле з капітанською пов’язкою, хавбек забив одному з аутсайдерів тричі.

Матч «Олімпік» — «Дніпро-1» відбудеться 26 березня.

Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)

Фото прес-служби ФК «Динамо».