Новини
13ЖОВ
Володарями благодійного матчу за Кубок Львова стали Ветерани ФК «Карпат»

Напередодні матчу Україна — Боснія і Герцеговина на львівському стадіоні «Сокіл» відбувся благодійний матч «Кубок Львова»

В кубковому протистоянні зійшлися вдруге команди: Ветерани ФК «Карпат» та Збірна журналістів України.

Головною метою цього матчу, що вже став доброю традицією, стала допомога дітям-сиротам займатися спортом.

Організатори матчу стали: Українська Асоціація футболу, Українська Прем’єр-Ліга, Львівська асоціація футболу, Інформаційне агентство «Центр новин», БФ «Розвиток футболу України».

Футбольне свято відбулося завдяки спонсорам матчу: Музейно-Культурному Комплексу «Львіварня» та українська девелоперська компанія «ENSO»

Інформаційними партнерами матчу стали: телеканали Прямий, 4 канал, Еспресо ТВ, програма Футбольний формат, видання FOOTBOOM, Sport ua, Реальний футбол, Kamp sport, 4 студія.

Перед матчем Гімн України виконала поет, композитор, солістка вищої категорії  військового духового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного. Засновниця Мистецької школи «ILkiv School», відома українська співачка Маріанна Ільків.

У матчі за «Кубок Львова — 2021» ветерани ФК «Карпати» та Збірна журналістів зустрілись на футбольному полі втретє, в кубковому протистоянні вдруге. В 2018 році карпатівці поступилися збірній журналістів по пенальті.

З перших хвилин матчу майстри спорту показали «акулам пера» вищий клас, але перший гол забили журналісти. На 22 хвилині В’ячеслав Шевчук віддав гольову передачу на львівського колегу Олега Чуниса, який замкнув дальну в правий кут воріт.

Наприкінці другого тайму, головний тренер основного складу львівських «Карпат» Андрій Тлумак зрівняв рахунок.

Доля матчу вирішила серія післяматчевих пенальті.

Цього разу фортуна була на стороні Ветеранів «Карпат», які стали володарями «Кубку Львова — 2021».

А головною перемогою в благодійному матчі стали діти-сироти з центру підтримки дитини при ліцеї «Просвіта» та діти з «Будинку дитини №1» м. Львова, які отримали від організаторів та спонсорів матчу спортивні подарунки та можливість займатися футболом на професійному рівні.