Новини
30СЕР
Офіційна заява УПЛ та компанії “Setanta Sports”

Ми спростили умови висвітлення відеоматеріалів матчів для телекомпаній!

УПЛ спільно із офіційним мовником Чемпіонату України з футболу компанією “Setanta Sports” заявляють про спрощення умов висвітлення відеоматеріалів матчів для телекомпаній. Задля популяризації українського професіонального футболу і розширення його присутності у телевізійному медіапросторі, УПЛ та “Setanta Sports” на безоплатній основі передаватимуть відеоматеріали матчів VBET Ліги сезону 2022/23 років зацікавленим телевізійним програмам в Україні.

Наша ціль: повернення новин та телепередач про український футбол на загальнонаціональні та кабельні телеканали. У часи, коли футбольна спільнота стикається зі спекуляціями на тему доступності футболу, ми прагнемо піти назустріч уболівальникам і телеглядачам та допомогти їм оперативно отримувати інформацію про матчі, цікаві моменти, голи тощо.

До уваги представників ЗМІ!

Отримати форму заявки для отримання доступу до відеоматеріалів можна надіславши запит на офіційну електронну адресу УПЛ video@upl.ua

Віримо, що дана ініціатива допоможе підвищити зацікавленість у Українському Чемпіонаті глядачів у всіх куточках нашої країни.

Слава Україні!