Новини
16ЛИС
УПЛ та Центр Національного Спротиву провели акцію «Україна чинить спротив»

Акція спрямована на підтримку українських партизанів

Спільна акція УПЛ та ЦНС відбулася на всіх матчах 13 туру VBET Ліги.

Її проведення зумовлене, зокрема, розумінням, що сьогодні безперервно, щодня, національне партизанське Підпілля нищить ворогів, а цивільні чинять спротив паспортизації, новим вимогам окупантів та не дають нав'язати російські закони. Вони роблять це тихо, адже щодня ризикують життям. Та за них маємо говорити ми — вся українська громадськість.

Тому проведена акція покликана в першу чергу нагадати українцям на тимчасово окупованих територіях, що скоро вони повернуться додому. Слідом за північними областями, Харківщиною та нашою недавньою радістю — Херсонщиною!

Центр Національного Спротиву вдячний усім клубам УПЛ за те, що долучились до такої важливої ініціативи.

Слава Україні!

 

Центр Національного Спротиву діє в рамках Закону України «Про основи національного спротиву», що був ухвалений 16 липня 2021 року і вступив в дію 1 січня 2022 року. На сайті Центру розміщено довідковий матеріал та посібники з рекомендаціями ведення різних форм боротьби з окупантами — як зі зброєю, так і ненасильницькі форми спротиву. Крім того, на порталі можна знайти низку просвітницьких матеріалів із тактичної медицини, кібербезпеки, тактики, розвідки тощо. Центр систематично повідомляє новини з тимчасово окупованих територій та підтримує контакт з населенням, яке проживає на ТОТ України.