Новини
20БЕР
УПЛ і фонд «Трибуна Героїв» вшанували пам’ять загиблих на війні представників футбольної фан-спільноти

Усі матчі 18-го туру розпочалися з хвилини мовчання на честь більш ніж 160 футбольних фанатів, які загинули на війні

Українська Прем’єр-ліга спільно із фондом «Трибуна Героїв» провела акцію вшанування пам’яті представників футбольної фан-спільноти, які віддали життя за свободу та незалежність України. На честь більш ніж 160 футбольних фанатів, які загинули на війні, всі матчі 18-го туру УПЛ розпочалися з хвилини мовчання. Рідні футбольних фанатів, які принесли своє життя у жертву, були присутніми на трибунах.

А в трьох матчах туру першого удару по м’ячу завдали представники сімей загиблих героїв: у Києві в матчі «Динамо» — «Зоря» — фаната «Динамо» Олексія Рубцова (позивний «Солдат»), у Рівному в матчі «Верес» — «Дніпро-1» — фаната «Вереса» Віталія Стиби (позивний «Вітаха»), у Львові в матчі «Шахтар» — «Рух» — доньки фанатів «Шахтаря» В’ячеслава Матвієнка (позивний «Сява») та Романа Кузіна (позивний «Сєдой»).

До збору коштів долучилися телеглядачі матчів — за допомогою QR коду в трансляціях, а також клуби УПЛ. Наприклад, «Колос» передав (вже вдруге цього сезону!) чек на 500 тисяч гривень представнику фонду «Трибуна Героїв».

Ми пам'ятаємо наших героїв, які не повернулися з війни, а також шануємо тих, хто продовжує захищати нашу державу від агресивних сусідів.