Новини
21ЛИП
Троє учасники єврокубків провели стартову заявкову кампанію в УПЛ

«Ворскла», «Динамо» та «Дніпро-1» вже заявили першу групу футболістів на новий сезон

Стартувала заявкова кампанія до сезону-2023/24, і першими свої заявки оформили троє з чотирьох українських учасників кваліфікаційних раундів єврокубків — «Дніпро-1», «Ворскла» та «Динамо».

«Дніпро-1» поки обмежився тим, що заявив 25 футболістів, серед яких троє легіонерів: два — з Аргентини (один — з італійським паспортом, заявлений як італієць), один — з Бразилії. Список А — 20 гравців, ще 5 — молодіжний список Б. Найстарший — 32-річний Володимир Адамюк, наймолодший — 17-річний Рамік Гаджиєв.

Полтавці заявили 36 футболістів, троє з яких — легіонери (двоє — з Бразилії, один — з Малі). З них 17 — список А, решта — молодіжний список Б. Найдоросліший — 35-річний Володимир Чеснаков (на фото), наймолодший — 15-річний Максим Кривобок.

У «Динамо» в заявці — 53 футболісти і також троє з них — легіонери (по одному — з Нігерії, Північної Македонії та Сенегалу). В тому числі 16 входять до списку А, решта — до молодіжного списку Б. Найстарший — 32-річний Сергій Сидорчук, наймолодший — 16-річний Федір Задорожний.

Нагадаємо, літній період заявок в УПЛ завершиться 1 вересня.

Фото пресслужби ФК «Ворскла».