Новини
16ВЕР
Ілля Путря: "Бачили матч "Полісся" проти "Оболоні" - на нас чекає дуже серйозна гра"

Капітан одеського «Чорноморця» Ілля Путря в ексклюзивному інтерв’ю пресслужбі Української Прем’єр-Ліги розповів про підготовку до матчу 7-го туру Vbet Ліги проти Полісся, а також проаналізував ігри команди на старті чемпіонату.

— Ілля, чемпіонат України повертається після невеличкої паузи, пов’язаної із матчами національних збірних. Як ви її проводили, які матчі встигли подивитися?

— Цей період ми проводили у тренуваннях. Матч збірної України проти Англії подивилися, коли їхали після контрольної гри з Оболонню, тому коли був Інтернет, тоді вдавалося подивитися. А гру з Італією вже дивився вдома. Я вважаю, що наші хлопці, щонайменше, у другому таймі грали гідно, але на жаль, не вдалося досягти позитивного результату.

— Якби ви оцінили свій поточний фізичний стан? Чи пішла вам ця пауза на користь, чи можливо, для ігрового тонусу було б краще обійтися без цієї перерви в офіційних матчах?

— Нормальний стан, ігровий. Так, ми дві останніх гри програли, а ми знаємо свої помилки, знаємо, над чим треба працювати, тому готуємося до "Полісся" та дуже хочемо перемогти у цьому матчі.

— "Чорноморець" цього чемпіонату виглядає дещо нестабільно: команда може виграти два матчі, зокрема, обіграти "Динамо", потім програти два матчі. В чому основна причина такої нестабільності?

— Зараз важко сказати, але я би відзначив наш чемпіонат: він став рівним, а кожен матч – непередбачуваний. Десь не пощастило. Хочу відзначити всі наші команди, кожен матч дуже важкий.

— Що може сказати про "Полісся", яке несподівано за підсумками шести турів посідає другу сходинку у турнірній таблиці?

— Дуже серйозний суперник, команда гарно підсилилася влітку. Я би відзначив їхнього президента, який дуже любить футбол та інвестує кошти в команду. Гарна команда, ми бачили їхню останню гру проти "Оболоні". Так, перемогу вони здобули лише на останніх хвилинах, але загалом Полісся провело дуже гарний матч. Думаю, що і в нашій зустрічі буде нелегка гра, відтак налаштовуємося на дуже серйозний матч.

— Ви капітан команди, в якій є чимало молодих гравців. Як часто до вас звертаються за порадами? Можливо, не лише під час матчів або тренуваннях, а й за межами футбольного поля?

— На рахунок порад, не сказав би, що я сам можу їх давати, оскільки я сам не настільки досвідчений. Але загалом молоді гравці часто щось запитують. Такого, щоб я прямо давав поради – немає, але на усі запитання відповідаю охоче. Комунікація в команді нормальна, завжди залюбки допоможу партнерам, якщо їм щось від мене потрібно.

Прес-служба Української Прем’єр-Ліги.