Новини
16ЖОВ
Задерака та Вернидуб — найкращі гравець та тренер VBET Ліги у вересні!

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, перемогли представники «Кривбасу» 

Нагадаємо умови конкурсів, організованих Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі ми опитали спортивні сайти України та наших партнерів із компанії VBET Україна, кожен із яких назвав претендентів в обох номінаціях. Після підрахунку голосів ми вивели четвірки найкращих футболістів і тренерів VBET Ліги у вересні сезону 2023/24 років.

Отже, за підсумком опитування, у голосуванні за топ-футболіста взяли участь: Володимир Бражко («Динамо»), Назар Волошин («Динамо»), Максим Задерака («Кривбас»), Максим Прядун («ЛНЗ»).

У голосуванні за топ-наставника взяли участь: Юрій Вернидуб («Кривбас»), Роман Григорчук («Чорноморець»), Мірча Луческу («Динамо»), Віталій Пономарьов («Рух»).

Після визначення 8-ми номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця й тренера, яких вони вважають найкращими у вересні.
Поточне лідерство «Кривбаса» у Чемпіонаті принесло його представникам заслужене визнання у опитуванні серед вболівальників.

Результати голосування серед гравців:
М. Задерака - 36,8% 
В. Бражко - 30,1%
М. Прядун - 23,7%
Н. Волошин - 9,3%
Результати голосування серед тренерів:
Ю. Вернидуб - 41,5% 
Р. Григорчук - 30,4%
В. Пономарьов - 15%
М. Луческу - 13,1%