Новини
25ЛИС
Сергій Логінов: “У грі проти “Оболоні” нас влаштує тільки перемога”

У 15-му турі Української Прем’єр-Ліги "Олександрія" на своєму полі прийматиме "Оболонь". Напередодні цієї гри захисник олександрійців Сергій Логінов поспілкувався із пресслужбою Української Прем’єр-Ліги.

- Сергію, минула чергова пауза, пов’язана із матчами національних збірних. Як її проводили та в якому режимі тренувалися?

- Добре провели, плодотворно. Зіграли товариський матч з ЛНЗ. Хороший був спаринг, відтак пауза пішла нам лише в плюс.

- За збірну України сильно переживали в матчі проти Італії?

- Звісно. Уся наша країна була зі збірною. Хотілося б іншого результату для нас, але ще не все втрачено, будемо вболівати за збірну вже навесні у грі з Боснією та Герцеговиною. Дай Бог, пройдемо, а там вже гра проти Ісландії або Ізраїлю. Сподіваюся, пройдемо на чемпіонат Європи.

- Перед паузою у чемпіонаті ви виграли у "Вереса", перервавши тривалу серію з невдач. Чи допомогло це вам в психологічному плані?

- Так, ми опинилася в такій ситуації, що гра з "Вересом" була за шість очок. До цього були матчі із "Поліссям" та "Дніпром-1". Якщо дивитися по грі, ми відчували впевненість, знали, що перемога прийде. Гра проти "Оболоні" також буде за 6 очок, ми на неї налаштовуємося ще більше, ніж на "Верес". Всі розуміють, що це буде за гра. Нам дуже потрібні очки саме у цьому матчі.

- "Оболонь" також має певну кризу: 4 матчі без перемог. В чому ти бачиш сильні сторони цієї команди?

- "Оболонь" грає у вертикальний футбол, в два нападники. Багато передач за спину. Особливо контратаки. ми це все аналізуємо, тренери дають нам чимало інформації по найближчому супернику. Маємо повне уявлення та бачимо усі її плюси та мінуси. Нас влаштує тільки три очки, тільки перемога.

- Зараз погодні умови погіршали. Наскільки це матиме значення у грі?

- Із тим малюнком гри, який хоче бачити від нас тренерський штаб, погодні умови мають бути хороші, як і якість поля. Але гра з "Вересом" показала, що ми можемо і за не дуже добрих погодних умов грати у свій футбол. Бажання виграти нівелює усі мінуси, повязані із погодними умовами.        

Прес-служба Української Прем’єр-Ліги.