Новини
26ЛИС
Богдан Слюбик: "Під час паузи тренувалися щодня, готувалися до "Динамо"

Одним із ключових матчів 15-го туру УПЛ стане зустріч команд з групи лідерів: "Динамо" прийматиме "Рух". Футболіст львівської команди Богдан Слюбик в інтерв’ю пресслужбі УПЛ розповів про підготовку до цієї гри та поділився думками щодо прийдешнього суперника.

Як минула пауза на матчі збірних? Наскільки вдалося зберегти фізичні кондиції? 

Ми не втратили фізичну форму, завдяки тому що тренувалися кожного дня і готувались до матчу проти "Динамо".

Попереду гра проти "Динамо". Кияни цього сезону нестабільні, але після відставки Луческу перемогли "Кривбас". Як протидіяти цій команді зараз? 

— "Динамо" в будь-якому сезоні показує хорошу гру. Це гранд українського футболу, потрібно боротись до останньої хвилини матчу. Можливо, саме тоді здобудемо результат, якого очікуємо

В дитинстві та юності кожен з нас дивився матчі "Динамо". Який з них тобі запамʼятався найбільше? 

Я багато матчів в дитинстві переглядав. Скажу, що особливо запамʼяталася гра, у якій вони обіграли "Евертон" в плей-оф Ліги Європи.

Цим матчем "Рух" завершує перше коло чемпіонату. Якщо глобально: наскільки ти задоволений виступами команди у першій половині чемпіонату? 

Ця гра буде дуже важлива для нас, тому нам кожному потрібно віддати всі сили.  Тому зараз всі думки зконцентровані саме на зустрічі із "Динамо".

Як адаптуватися до гри при температурі 0 градусів?

Трохи важко, особливо коли ноги замерзають. Але потрібно звикати, всі грають в таких умовах тому ніяких відмовок не шукатиму.

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги