Новини
10ГРУ
Ілля Крупський: "Через результат першого кола матч із "Рухом" для нас принциповий"

У 17-му турі Vbet ліги "Ворскла" зіграє проти львівського "Руху". Напередодні цієї гри захисник полтавської команди Ілля Крупський поспілкувався із пресслужбою Української Прем'єр-Ліги.

- Ілля, у грудні традиційно складно грати та тренуватися через погодні умови. Наскільки це вплинуло на підготовку до гри проти "Руху"?

- Підготовка проходила чудово, до цього матчу підходимо у гарному настрої після перемоги над "Дніпром-1". Трохи заважав нам сніг, але загалом настрій у нас бойовий.

- "Рух" сенсаційно стартував цього сезону, далі у команди був невеликий спад. Які сильні сторони суперника ти би виокремив перед завтрашнім матчем, якщо врахувати те, що в кінці року фізично усі команди вже не такі потужні, як влітку або восени?

- "Рух" - це фізично сильна команда, вони досить високо пресингують, та й загалом вміють грати у футбол. Для них це буде принципіальний матч, як і для нас. Ми у першому колі програли їм із великим рахунком, думаю, нам буде що доводити у прийдешній грі.

- Якщо "Рух" класно почав, то для вас перші матчі сезону не задалися. Потім команда додала та вийшла з кризи. Наскільки це було психологічно важко?

- Звичайно, це був нелегкий процес. Після пауз на матчі збірних ми ніяк не могли виграти. Але поступово набрали хід, від гри до гри колектив згуртовувався і це дало свій результат.

- Якщо певним чином підсумувати першу частину чемпіонату, який матч для вас був найскладнішим? Який тобі запам'ятався найбільше?

- Був цікавий матч з "Шахтарем", у якому ми виграли. І з "Дніпром-1" також, нам завжди приємно обігрувати таких суперників, лідерів чемпіонату. Я би сказав, що це були ключові матчі для нас в осінній частині чемпіонату.

- Вболівальники часто пишуть, що поточний чемпіонат особливий через величезну кількість несподіваних результатів. Якщо порівнювати із попередніми роками, за вашими відчуттями, чи стала Українська Прем'єр-Ліга за своїм рівнем сильніше?

- Звісно, ліга стала сильнішою. Усі команди рівні, немає яскраво виражених фаворитів. Якщо навіть подивимося у турнірну таблицю: "Кривбас" лідирує, "Дніпро-1" не дає їм спуску, так само, як "Полісся", "Шахтар". Та й "Динамо" рано скидати з рахунку. Наразі у нас дуже цікавий чемпіонат, точно цікавіший, ніж минулий. Думаю, наприкінці сезону інтриги не бракуватиме.

Пресслужба Української Прем'єр-Ліги.