Новини
15ЛИП
Українська Прем’єр-ліга вітає із Днем Української державності!

Українська Прем’єр-ліга щиро вітає усіх з Днем Української державності, який почали відзначати три роки тому у День Хрещення Київської Русі-України!

«І ми починаємо відзначати День Української державності. Її точкою відліку ми вважаємо рік заснування Києва. Столиці Київської Русі-України, яку недаремно називають містом, де все починається. Тут починалося православ’я, тут взяла початок старослов’янська мова, правонаступницею якої є сучасна українська мова. Тут почалась і наша державність», — сказав Президент України Володимир Зеленський перед підписанням відповідного указу у серпні 2021 року.

Це свято — нагадування про нашу спільну історію, нашу незламну волю та наше прагнення до свободи і незалежності. Україна завжди була і залишається країною сильних, відданих і натхненних людей, які готові боротися за свої ідеали та захищати свою землю.

У цей день ми віддаємо шану всім, хто своєю працею та відвагою сприяв становленню та розвитку нашої держави. Ми пам'ятаємо про наших героїв і їхній внесок у наше сьогодення.

Бажаємо всім здоров’я, злагоди, витримки, віри в майбутнє й наші спільну Перемогу!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

З повагою,

колектив Української Прем’єр-Ліги.