Новини
31ЛИП
Футболісти «Динамо» впевнено пройшли в третій раунд кваліфікації Ліги Чемпіонів!

Після розгрому сербського «Партизану» з рахунком 6:2 в першому матчі особливих сумнівів щодо шансів київського «Динамо» на прохід в третій раунд кваліфікації Ліги Чемпіонів не було. Звичайно, в футболі траплялися різні історії, але з мотивацією у команди Олександра Шовковського в цьому протистоянні проблем ніхто не побачив.

«Динамо» протестувало в офіційному матчі новий комплект форми — синьо-жовтий, і дебют вийшов вдалим. Вже на 17-й хвилині зустрічі Ярмоленко після швидкої контратаки, яка почалася після подачі «Партизаном» кутового, завдяки помилці гравця господарів поля отримав м’яч на ударній позиції і продемонстрував свій клас — 0:1.

Після цього інтрига в протистоянні остаточно зникла, а кияни зуміли добити суперника після перерви. Це Ванат реалізував 11-метровий удар, який сам же і заробив — 0:2.

Динамівці хотіли довести справу до ще одного розгрому «Партизану», епізодами не вистачало точності, а гол Попова відмінили через офсайд. Тим не менш, вже у компенсований час кияни провели зразкову контратаку, і пас одного крайнього захисника (Дубінчак) завершив результативним ударом інший крайній захисник (Караваєв) — 0:3.

Зіпсувала настрій тренерам хіба що травма Дячука — центральний захисник максимально невдало приземлився на руку після верхової боротьби і вимушено залишив поле.

«Партизан» (Сербія) — «Динамо» (Україна) — 0:3

Голи: Ярмоленко (17), Ванат (68, пенальті), Караваєв (90+3).

«Динамо»: Бущан — Караваєв, Попов, Дячук (Біловар, 54), Дубінчак — Піхальонок, Шапаренко (Лонвейк, 70) — Ярмоленко (Кабаєв, 70), Буяльський (Андрієвський, 70), Волошин — Ванат (Супряга, 78).

Тепер в третьому раунді кваліфікації Ліги Чемпіонів «Динамо» зустрінеться з шотландським «Рейнджерс». Кияни 6/7 серпня прийматимуть суперника на умовно власному стадіоні, а 13-го числа зіграють в гостях. Переможець пари вийде в останній раунд відбору перед груповою стадією ЛЧ — плей-офф раунд. Жеребкування цієї стадії відбудеться вже 5 серпня.

Фото пресслужби ФК «Динамо».