Новини
01СЕР
Футболісти «Полісся» забили швидкий м’яч, але програли «Олімпії»

На превеликий жаль, один український клуб вже припинив виступи в євросезоні-2024/25 — на першому (і дебютному для себе) етапі кваліфікації Ліги Конференцій.

Хоча починалося все дуже непогано.

Вже на 1-й хвилині матчу-відповіді «Полісся» скоротило відставання у рахунку за сумою двох матчів (в гостях команда Імада Ашура тиждень тому програла — 0:2) після швидкої атаки лівим краєм та пасу Назаренка: м’яч долетів до Кушніренка, а той з лінії штрафного влучно пробив по воротах.

Це був прем’єрний гол «Полісся» в єврокубках, але продовження ми не дочекалися. Житомиряни хоча і створили велику кількість небезпечних моментів (особливо після стандартів та подач з флангів) і могли розраховувати на продовження, але реалізації підопічним Ашура не вистачило. М’яч летів повз ворота, у руки голкіпера, а в одному епізоді після удару Гуцуляка головою гостей врятувала стійка.

А от «Олімпія» свій шанс реалізувала — це Флоруц на 11-й хвилині після закидання в зону розібрався один на один із Сарапієм і несподівано для Кудрика пробив у ближній кут. І цього голу словенському клубу вистачало, аби втримати перевагу і пройти до наступного раунду кваліфікації Ліги Конференцій. Але вже у компенсований час гості забили ще і вирвали перемогу.

«Полісся» (Україна) — «Олімпія» (Словенія) — 1:2

Голи: Кушніренко (1) — Флоруц (11), Дурдов (90+3).

«Полісся»: Кудрик — Тейлор (Смоляков, 56), Чоботенко, Сарапій, Михайліченко — Кушніренко (Мустафаєв, 90+1), Крушинський (Пайшао, 56) — Гуцуляк, Таллес (Козак, 68), Назаренко — Брістріч (Будківський, 68).

Фото пресслужби ФК «Полісся».