Новини
14СЕР
УПЛ разом з експертами визначили найкращого тренера, найкращого гравця та символічну збірну 2-го туру

Українська Прем’єр-Ліга разом з ведучими, експертами, коментаторами УПЛ ТБ та представниками провідних спортивних ЗМІ України визначили символічну збірну 2-го туру Чемпіонату УПЛ, а також найкращого гравця та найкращого тренера 2-го туру.

В опитуванні взяли участь Денис Бойко, Юрій Вірт, Руслан Костишин, Максим Фещук, Олег Шелаєв, Максим Гіленко, Володимир Звєров, Мирослав Небесник, Віталій Похвала, Михайло Співаковський, Владислав Шалота, Дмитро Шпірко, а також представники видань «Трибуна», «Футбол.юа», «Юа-футбол», «Футбум», «Український футбол», «Фандей», «Спорт-Експрес», «Чемпіон», «Террикон», «Динамо від Шурика», «Спортарена», проектів «Та То Таке» та «Бурбасс».

Найкращим тренером 2-го туру було визнано Імада Ашура, який на чолі «Полісся» переміг діючого чемпіона України «Шахтар», а найкращим гравцем 2-го туру назвали Євгенія Волинця — воротаря житомирської команди.

До топ-3 тренерів увійшли також Владислав Лупашко («Карпати») та Руслан Ротань («Олександрія»).

До топ-5 гравців також увійшли Микола Шапаренко («Динамо»), який набрав трішечки менше за Волинця, Сергій Чоботенко («Полісся»), Олександр Кемкін («Карпати») та Богдан Михайліченко («Полісся»).

Загалом експерти назвали 26 гравців та 7 тренерів на звання героїв 2-го туру, а також 47 кандидатів до символічної збірної. Тому, окрім 11 футболістів умовного стартового складу, ми добавили також умовний резерв символічної збірної туру: КЕМКІН (Карпати), СИЧ (Рух), ПОЛЕГЕНЬКО (Карпати), ХОЛОД (Рух), БАБЕНКО (Полісся), ЧАЧУА (Карпати), БУЯЛЬСЬКИЙ (Динамо), АНТЮХ (Зоря), КРАСНОПІР (Рух).