Новини
11ЖОВ
Збірна України здобула першу перемогу в новому циклі Ліги націй УЄФА

Національна збірна України здобула першу перемогу в новому циклі Ліги націй УЄФА в Дивізіоні B — над несподіваним лідером нашої групи, командою Грузії. Підопічні французького тренера Віллі Саньоля у вересні виграли два стартових матчі, але продовжити переможну серію не вдалося.

Епідемія травм змусила тренерів збірної України піти на певні експерименти. Наприклад, роль опорного півзахисника вони віддали дебютанту національної команди і першому представнику «Олександрії» у її складі за всю історію — Івану Калюжному. З перших хвилин також вийшли Олексій Гуцуляк («Полісся») та Максим Таловєров (австрійський ЛАСК), які раніше у головній команді проводили не дуже багато часу на полі.

Проте в українському футболі часто спрацьовує правило «чим гірше — тим краще». І на фоні всіх кадрових втрат команда Сергія Реброва здобула перемогу, яку приніс влучний удар Михайла Мудрика після сольного рейду.

Наступний матч збірної України — з командою Чехії, якій ми поступилися 10 вересня (2:3) — відбудеться 14 жовтня у польському Вроцлаві. Початок — о 21:45 за київським часом.

Україна — Грузія — 1:0

Гол: Мудрик (35).

Україна: Трубін — Конопля, Забарний, Таловєров, Матвієнко — Калюжний (Криськів, 90+1) — Гуцуляк (Зубков, 75), Шапаренко, Судаков (Сваток, 90+1), Мудрик (Назаренко, 86) — Довбик (Яремчук, 75).

Фото пресслужби УАФ.