Назад Favbet Ліга. 19-й тур Матч №114 PDF
23.02.2020. Неділя, 14:00
Глядачі: 1197
Температура: 5°C
23ЛЮТ
«Карпати» — «Дніпро-1» — 1:1, «Олександрія» — «Колос» — 1:2

Недільна програма 19 туру Favbet Ліги подарувала захопливі матчі

У львівській грі обидва м’ячі були забиті до перерви, в Олександрії всі три взяття воріт сталися після відпочинку. Втім, у обох випадках як стартова 45-хвилинка, так і друга виявилися дуже хорошими за якістю футболу та ігровою інтригою.

«Карпати» на домашньому стадіоні спробували швидко відкрити рахунок, що їм вдалося. Втім, друга частина плану на матч – втримати рахунок, граючи від оборони, – львів’янам не вдалася: дніпряни порівняно швидко досягли нічиєї, відтак розвиток подій на стадіоні «Україна» перенісся на другий тайм. А він виявився багатим на події: голеві моменти з обох боків, влучання м’яча у каркас воріт, картки (в т.ч. вилучення), однак забитих м’ячів ми не побачили. «Дніпро-1» втримав нічию, проте господарі поля мають бути задоволені рівнем показаної гри.

В Олександрії гості, як можна було передбачити, вирішили грати від контратак, і цей їхній план спрацював сповна. По-перше, до перерви ковалівці фактично пов’язали всю атакувальну гру господарів поля, а по-друге, в другому таймі завдяки швидким контратакам двічі проводили голи. Треба відзначити, що поразка підопічних Шарана значною міро була спричинена проблемами зі складом – наприклад, опорний хав Банада цього разу зіграв на місці правого захисника.

Фото прес-служби ФК «Карпати».

Україна, 01133, Київ,
пров. Лабораторний, 7-А.
тел.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua