Назад Favbet Ліга. 24-й тур Матч №139 PDF
30.05.2020. Субота, 14:00
Температура: 13°C
30ТРА
«Колос» — «Десна» — 0:2

У першому після карантину матчі чернігівці продовжили успішну серію

Зазвичай влітку або наприкінці зими, тобто перед стартовими матчами сезону чи другої його частини, оглядачі пишуть, мовляв, складно передбачити, в якому вигляді постують команди. Цього разу подібну фразу вживаємо наприкінці весни: до України повернувся футбол, а в Києві був зіграний дебютний поєдинок після понад двомісячної перерви.

Поза всяким сумнівом, це пам’ятний у всіх аспектах матч, зокрема, у власне футбольному. Чернігівська команда здолала ковалівську, продовжила успішну серію, однак усе могло скластись інакше.

Припустімо, до перерви привабливіший вигляд мали саме господарі поля: вони більше контролювали м’яч і атакували, однак у цілому голевих моментів ми побачили небагато. Основна причина – надскладні умови в столиці, а саме – дощ, який моментами переходив у град.

У цей період часу здалося: з «Десною» зіграє злий жарт те, що після карантинного «відпочинку» її тренерський штаб запропонував футболістам пройти, по суті, третій тренувальний збір. Цим, як здавалося, можна було пояснити важкість ігрової постави гостей.

Однак по перерві все змінилося. «Десна» почала грати жвавіше, настирніше, відтак змогла відкрити рахунок. І тут стався, можливо, ключовий момент гри: «Колос» отримав право пробити пенальті, та Гавриш не переграв Паста. Вже невдовзі чернігівці відзначилися вдруге – 2:0 на їхню користь.

Фото прес-служби ФК «Колос».

Україна, 01133, Київ,
пров. Лабораторний, 7-А.
тел.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua