Назад Favbet Ліга. 24-й тур Матч №144 PDF
30.05.2020. Субота, 17:00
Температура: 17°C
30ТРА
«Олександрія» — «Зоря» — 1:0, «Дніпро-1» — «Олімпік» — 3:1

У двох вечірніх матчах суботи – п’ять забитих м’ячів

Другий і третій поєдинки 24 туру Favbet Ліги подарували нам справжнє видовище! Можна сказати, що ці зустрічі вкупі з київською показали – наші команди в чудовій фізичній формі й непоганій ігровій, що робить честь як футболістам, які не відпочивали під час карантину, так і тренерам, які за короткий час поприводили підопічних до спільного знаменника.

У грі Групи 2 чергову перемогу здобув «Дніпро-1». Підопічні Михайленка могли здобути перемогу з великим рахунком – донеччани відзначалися безпосередньо перед фінальним свистком. Утім, не можна сказати, що господарі поля володіли суттєвою ігровою перевагою – принаймні зовні здалося, що «Олімпік» підвели похибки задньої лінії. Особливо це було помітно під час першого й третього голів дніпрян – гості надали їм занадто багато вільного простору.

Щодо зустрічі в Олександрії, то за якістю футболу, за розвитком подій на полі вона стала справжньою окрасою туру! Буквально з перших хвилин обидві команди почали створювати небезпечні моменти, швидко пересувалися полем, не даючи відпочити вболівальникам перед телеекранами. За кількістю голевих нагод була рівність. У плані «фізики», як здалося, теж не можна віддати комусь перевагу: традиційно сильну в цьому плані «Олександрію» «Зоря» знешкодила просто неймовірним пресингом. Загалом же матч котився до нульової нічиєї, тобто виникла ситуація, коли хтось може виграти через одну помилку опонента. Помилку допустив захист «Зорі» – «Олександрія» перемагає 1:0.

Фото прес-служб СК «Дніпро-1» та ФК "Олександрія".

Україна, 01133, Київ,
пров. Лабораторний, 7-А.
тел.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua