Назад Play-Off. Play-Off. Матч №194 PDF
25.07.2020. Субота, 17:00
Глядачі: 2915
Температура: 23°C
25ЛИП
«Колос» — «Дніпро-1» — 4:1

Ковалівська команда проходить у вирішальний етап плей-офф

«Де тонко, там і рветься» – давнє народне прислів’я пригадалося в контексті сьогоднішнього поєдинку в Києві. Точніше, в контексті гри однієї команди – гостей.

Уже три роки всі фахівці відзначають, що ключова проблема колективу, що його дбайливо вибудовує Дмитро Михайленко, – оборона. Відповідна ланка не вражала надійністю ні в Другій лізі, ні в Першій, ані в дебютному сезоні дніпрян на найвищому рівні футболу України. Ця ж ланка – вся задня – фактично й спричинила програш гостей на НСК: у перших двох пропущених «Дніпра-1» завинили оборонці, в третьому – воротар. У всіх випадках мали місце ситуації, коли кажуть, мовляв, «пропущені голи були необов’язкові».

На початку другого тайму, за рахунку 0:2 не на свою користь, команда Михайленка провела гол, отож, здалося, виникла справжня інтрига. Втім, буквально за кілька хвилин «Колос» забив утретє, й у подальшому саме ковалівці були ближчі до забитого м’яча.

Таким чином підопічні Руслана Костишина зіграють у матчі за путівку до Ліги Європи УЄФА з переможцем дуелі «Олександрія» – «Маріуполь»!

П.С. Із другого боку, не варто скидати з уваги погодний фактор – можливо, «Дніпро-1» гірше пристосувався до київської зливи…

Фото прес-служби ФК «Колос».

Україна, 01133, Київ,
пров. Лабораторний, 7-А.
тел.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua