Назад Favbet Ліга. 4-й тур Матч №28 PDF
Глядачі: 2523
Температура: 26°C
26ВЕР
«Ворскла» — «Маріуполь» — 0:0

Видовищні «нулі» у Полтаві

Один із центральних матчів 4 туру Favbet Ліги завершився без забитих м’ячів, утім, це був дуже драматичний і видовищний поєдинок, результат якого міг змінитися будь-якої секунди. У першому таймі мала місце загалом рівна гра, де голеві моменти створювали як господарі, так і гості. По перерві ситуація дещо змінилася: «Ворскла» пішла вперед набагато більшими силами, натомість «Маріуполь», особливо від середини другого тайму, в цілому схилялася до того, що нічия – хороший рахунок. В останній 10-хвилинці плюс у компенсований час дії ворсклян стали схожі на навалу, провести необхідний гол могли Кане, Пердута, однак гості, навіть у дев’ятьох (до вилучення додалася травма Кащука) таки відстояли нічию.

Отак свій 710-й матч у Чемпіонатах України полтавська команда не змогла завершити перемогою.

Фото прес-служби ФК «Ворскла».

06БЕР
«Mаріуполь» — «Ворскла» — 0:1

Полтавці виграють удруге поспіль

Початок 17 туру Favbet Ліги не приніс багато голів, однак запам'ятався напруженим футболом із багатьма подіями. Фактично всі 90 хвилин тривала рівна гра, де господарі довше володіли ініціативою, а гості вміло контратакували.

Вирішальним став епізод наприкінці першого тайму, що завершився вилученнями у складі маріупольців і пенальті в їхні ворота. У подальшому господарі старалися зрівняти рахунок, але ближчими до гола були гості.

У підсумку, полтавці переривають безпрограшну в УПЛ серію «Маріуполя» в матчах із «Ворсклою», яка тривала 6 ігор.

Фото прес-служби ФК «Ворскла».

Україна, 01133, Київ,
пров. Лабораторний, 7-А.
тел.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua