Новини
14ВЕР
Огляд матчів 2-го туру Чемпіонату U-19

Після двох турів на чолі таблиці троє: окрім звичного «Динамо», там ще «Маріуполь» і «Колос»! Відзначаємо поразки обох новачків, а також домашню неприємність «Зорі»

«Динамо» — «Десна» — 2:0 (рапорт арбітра)

Скромно, але за всіма статтями розправились кияни із юніорами «Десни». Відзначаємо, що невгамовний Владислав Ванат, котрий напередодні забивав за «Динамо» U-21, зіграв і в цьому матчі. Але забивали інші: Кирило Попов та Юрій Тлумак. Для динамівського новачка — сина відомого в минулому воротаря а нині тренера — це перший гол в офіційному матчі після переїзду зі Львова.

«Дніпро-1» — «Олімпік» — 4:0 (рапорт арбітра)

Більшості гравців «Олімпіка» доводиться виступати ще й за команду U-21, тож дніпрянам не важко було переграти суперника, який не встиг відновитися. Забивши по два голи в кожному з таймів (дубль на рахунку Богдана Гори), господарі упевнено взяли три очка, але через травму втратили голкіпера Богдана Хому.

«Колос» — «Львів» — 1:0 (рапорт арбітра)

Після шаленої перемоги у стартовому турі над «Шахтарем», ковалівцям було б незручно програвати на своєму полі гостям зі Львова. Однак ті виявилися впертими, розгулятися господарям не дали й долю матчу вирішив тільки влучний постріл зі штрафного Дмитра Сахно.

«Минай» — «Олександрія» — 1:2 (рапорт арбітра)

На відміну від молодіжної команди, юніори «Минаю», яких очолив львівський спеціаліст Іван Кульчицький, забили першими. Суперник зрівняв аж у другому таймі, та основний час гри так і завершився внічию. Лише на третій компенсованій хвилині 17-річний Ернест Бабешко, що вийшов на заміну, приніс перемогу більш досвідченій «Олександрії».

«Зоря» — «Маріуполь» — 0:3 (рапорт арбітра)

Щось сталося із «Зорею» у перерві матчу: відігравши на нуль перший тайм, луганці провалили 10-хвилинку у другому, пропустивши тричі. Почин зробив Родіон Плакса, у нього тепер три голи і разом із Ванатом він — лідер бомбардирських перегонів.

«Ворскла» — «Інгулець» — 4:0 (рапорт арбітра)

Вже до 25-ї хвилини полтавці вели 3:0 (дубль у Леона Гладковського), коли ж на 69-й «Інгулець» ще й залишився у меншості через вилучення, стало все зрозуміло. Утім, підопічні Олександра Чижова зусиллями Данила Бугаєнка забили ще раз.

Матч «Рух» — «Шахтар» перенесено на 23 вересня.

Фото прес-служби ФК «Динамо».

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)