Новини
22ВЕР
«Шахтар» — «Динамо» — 3:0

Донеччани – переможці VBET Суперкубка України 2021 року!

Головним підсумком XVIII розіграшу Суперкубка України слід визнати те, що він, як і завжди, став справжнім футбольним святом, одним із найпам’ятніших матчів як сезону, котрий недавно стартував, так і всього 2021 року!

Обидві команди підійшли до 22 вересня фактично в оптимальних складах і з повною боєготовністю. Ота боєготовність стала очевидною буквально зі стартових хвилин – дебют зустрічі виявився ураганним. У цей відрізок часу переонливіший вигляд мали кияни, вони ж створили найреальнішу нагоду забити, котра завершилась ударом у стійку.

По тому, ближче до середини першого тайму, гра дещо заспокоїлася. На полі мала місце позиційна боротьба, в якій команди намагалися знайти слабкі місця одна в одній.

Що цікаво, оті слабкі місця так і не були знайдені – колекиви були цілком рівні як щодо класу, так і ігрового малюнку. Й саме  в цей момент «гірники» відкрили рахунок!

Фактично зразу кияни могли його зрівняти, а ближче до перерви вони ж створили ще одну добру нагоду. Втім, перший тайм так і закінчився з мінімальною перевагою господарів поля.

По перерві «Шахтар» не використав одну нагоду подвоїти рахунок, але буквально за 10 хвилин використав другу, а за деякий час – третю. «Динамо» більше володіло м’ячем і майже безупину атакувало, втім, контратаки «гірників» були дуже гострі.

У час, що залишився, кияни, знову-таки, доклало максимальних зусиль, аби виправити ситуацію з рахунком, мали кілька чудових нагод провести гол, однак загальний результат не змінився – 3:0 на користь «гірників»!

Рапорт арбітра «Шахтар - Динамо»