Новини
24ГРУ
Довбик і Скрипник — найкращі гравець і тренер місяця VBET Ліги!

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, перемогли представники «Дніпра-1» та «Зорі»

Нагадаємо умови конкурсів, організованих Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі ми опитали топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sport.ua, ua-football.com, footboom.com), кожен із яких назвав по п’ять претендентів в обох номінаціях. Після підрахунку голосів ми вивели шістку найкращих футболістів і п’ятірку найкращих тренерів VBET Ліги листопада-грудня сезону 2021/22 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста брали участь: Артем Довбик («Дніпро-1»), Олександр Піхальонок («Дніпро-1»), Аллахяр («Зоря»), Михайло Мудрик («Шахтар»), Віталій Буяльський («Динамо»), Дмитро Різник («Ворскла»).

У голосуванні за топ-наставника брали участь: Мірча Луческу («Динамо»), Роберто Де Дзербі («Шахтар»), Ігор Йовічевіч («Дніпро-1»), Ярослав Вишняк («Колос»), Віктор Скрипник («Зоря»).

Після визначення 11-ти номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця й тренера, яких вони вважають найкращими у листопаді-грудні.

Результат вибору вболівальників такий:

Найкращий футболіст:

Артем Довбик — 44,4 % голосів.

Найкращий наставник:

Віктор Скрипник — 52,4 % голосів.

Отже, вітаємо Артема Довбика та Віктора Скрипника з перемогою в конкурсі УПЛ та компанії VBET!