Новини
11СІЧ
VBET Ліга з’явилася у грі Alias Football

Чемпіонат України з футболу — VBET Ліга — з’явився у мобільній грі Alias Football

Українську лігу додали окремим тематичним набором на зразок ЄВРО-2020 та Копа Америка 2021. Випробувати свої футбольні пізнання можна безкоштовно. Просто завантажте її на пристрій з Android або iOS.

Що таке Alias Football

Мобільний додаток був створений на основі популярної гри Alias, в якій учасники команд-суперників описують слова або поняття, не називаючи їх, та намагаються їх вгадати. 

Особливість Alias ​​Football полягає у тому, що в ній звичайні слова замінені на імена футболістів, тренерів та клубів. До стандартного набору входять 1 500+ найпопулярніших імен та назв. Є у грі й різні рівні складності, як для новачків, так і для футбольних експертів.

Тематичні набори в Alias ​​Football дозволяють урізноманітнити ігровий процес. Після ЄВРО-2020 та Копа Америка 2021, Ukrainian VBET Liga стала третім безкоштовним доповненням до гри.  

Цікавою особливістю Ukrainian VBET Liga стали ексгравці, які доступні у наборі разом з актуальними футболістами, тренерами та клубами.

Alias ​​Football — чудовий спосіб весело провести час у компанії любителів футболу та показати свої глибокі знання у темі.

Посилання для завантаження:

Компанія VBET є партнером національної збірної України з футболу, футбольних клубів «Ворскла», «Олександрія», «Монако» та «Портсмут», співпрацює з багатьма іншими спортивними командами та організаціями у всьому світі. У 2021 році стала спонсором жіночої збірної України з футболу, титульним партнером Української Прем'єр-ліги з футболу, Кубку та Суперкубку України, а також збірної України з хокею.