Новини
23ГРУ
Довбик і Вернидуб — найкращі гравець і тренер місяця VBET Ліги!

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, перемогли представники «Дніпра-1» та «Кривбасу»

Нагадаємо умови конкурсів, організованих Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі ми опитали топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sport.ua, fanday.net, footboom.com), кожен із яких назвав по п’ять претендентів в обох номінаціях. Після підрахунку голосів ми вивели п’ятірки найкращих футболістів і тренерів VBET Ліги листопада-грудня сезону 2022/23 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста взяли участь: Артем Довбик («Дніпро-1»), Михайло Мудрик («Шахтар»), Ігор Кирюханцев («Зоря»), Олег Мозіль («Металіст 1925»), Віктор Циганков («Динамо»).

У голосуванні за топ-наставника взяли участь: Олександр Кучер («Дніпро-1»), Галовський Едмар («Металіст 1925»), Ігор Йовічевіч («Шахтар»), Младен Бартулович («Інгулець»), Юрій Вернидуб («Кривбас»).

Після визначення 10-ти номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця й тренера, яких вони вважають найкращими у листопаді-грудні.

Результат вибору прихильників футболу такий:

Найкращий футболіст:

Артем Довбик — 27,5 % голосів,

Михайло Мудрик — 23,2 %,

Олег Мозіль — 21,1 %,

Віктор Циганков — 20 %,

Ігор Кирюханцев — 8,2 %.

Найкращий наставник:

Юрій Вернидуб — 49,9 % голосів,

Олександр Кучер — 15,6 %,

Галовський Едмар — 13,9 %,

Младен Бартулович — 11,1 %,

Ігор Йовічевіч — 9,5 %.

Отже, вітаємо Артема Довбика і Юрія Вернидуба з перемогою в конкурсі УПЛ та компанії VBET!