Новини
07КВІ
Григорчук і Бадібанга — найкращі гравець і тренер місяця VBET Ліги!

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, перемогли представники «Чорноморця»

Нагадаємо умови конкурсів, організованих Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі ми опитали топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sportarena.com, fanday.net, footboom.com) та наших партнерів із компанії VBET Україна, кожен із яких назвав по п’ять претендентів в обох номінаціях. Після підрахунку голосів ми вивели четвірки найкращих футболістів і тренерів VBET Ліги серпня-вересня сезону 2022/23 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста брали участь: Зігі Бадібанга («Чорноморець»), Едуардо Герреро («Зоря»), Георгій Судаков («Шахтар»), Таулян Сефері («Ворскла»).

У голосуванні за топ-наставника брали участь: Роман Григорчук («Чорноморець»), Патрік ван Леувен («Зоря»), Сергій Ковалець («Інгулець»), Ігор Йовічевіч («Шахтар»).

Після визначення 8-ми номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця й тренера, яких вони вважають найкращими у лютому-березні.

Результат вибору вболівальників такий:

Найкращий футболіст:

Зігі Бадібанга — 31,3 % голосів,

Едуардо Герреро — 30,3 %,

Таулян Сефері — 12,7% %,

Георгій Судаков — 25,7 %.

Найкращий наставник:

Роман Григорчук — 33,4 %,

Патрік ван Леувен — 27,5 %,

Сергій Ковалець — 20,9 %,

Ігор Йовічевіч — 18,1 %.

Отже, вітаємо Романа Григорчука і Зігі Бадібангу з перемогою в конкурсі УПЛ та компанії VBET!