Новини
15ТРА
Довбик і ван Леувен — найкращі гравець і тренер місяця VBET Ліги!

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, перемогли представники «Дніпра-1» та «Зорі»

Нагадаємо умови конкурсів, організованих Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі ми опитали топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sportarena.com, fanday.net, footboom.com, sport.ua) та наших партнерів із компанії VBET Україна, кожен із яких назвав по п’ять претендентів в обох номінаціях. Після підрахунку голосів ми вивели четвірки найкращих футболістів і тренерів VBET Ліги серпня-вересня сезону 2022/23 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста взяли участь: Артем Бондаренко («Шахтар»), Даниїл Алефіренко («Чорноморець»), Артем Довбик («Дніпро-1»), Едуардо Герреро («Зоря»).

У голосуванні за топ-наставника брали участь: Олександр Кучер («Дніпро-1»), Патрік ван Леувен («Зоря»), Роман Григорчук («Чорноморець»), Ігор Йовічевіч («Шахтар»).

Після визначення 8-ми номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця й тренера, яких вони вважають найкращими у квітні.

Результат вибору вболівальників такий:

Найкращий футболіст:

Артем Довбик — 38,8 % голосів,

Артем Бондаренко — 20,8 %,

Даниїл Алефіренко — 20,1% %,

Едуардо Герреро — 15,2 %.

 

Найкращий наставник:

Патрік ван Леувен — 24 % голосів,

Олександр Кучер — 23 %,

Роман Григорчук — 22,9 %,

Ігор Йовічевіч — 17,2 %.

 

(Як може помітити уважний читач, в обох голосуваннях сума голосів не дає результат 100%. Справа в тому, що цього разу певний відсоток голосів не був верифікований)

Отже, вітаємо Артема Довбика і Патріка ван Леувена з перемогою в конкурсі УПЛ та компанії VBET!