Новини
18ТРА
Віталій Бойко: “У Черкасах на "Зорю" чекає непростий поєдинок”

Напередодні матчу 29-го туру VBET Ліги проти “Зорі” півзахисник ЛНЗ відповів на запитання пресслужби Української Прем’єр-Ліги

У 29-му турі VBET Ліги черкаський ЛНЗ прийматиме на своєму полі луганську "Зорю". Перед цим матчем пресслужба Української Прем’єр-Ліги поспілкувалася із півзахисником та капітаном черкаської команди Віталієм Бойком.

— Віталію, за два тури до кінця ваша команда посідає сьоме місце. Наскільки для вас важливо втримати саме цю позицію в останніх іграх, враховуючи, що математичних шансів фінішувати вище вже немає?

— ЛНЗ — команда, яка вперше грає в УПЛ, тому хотіли б бути в таблиці якнайвище. На кожну гру виходимо, щоб здобути перемогу і порадувати наших вболівальників. Тому можу запевнити, що в двох домашніх матчах будемо грати лише на перемогу.

— Попереду у вас матч проти "Зорі". Які сильні сторони цієї команди можете визначити?

— Амбітна команда з хорошими виконавцями, які вміють комбінувати, і добре грають на контратаках. 

— Денис Антюх перед минулим туром сказав, що "Зоря" хоче виграти усі матчі, що залишилися. Що ви можете йому відповісти?

— У Черкасах на "Зорю" чекає непростий поєдинок, в якому ЛНЗ хоче взяти три залікових бали і продемонструвати хорошу гру для своїх вболівальників. 

— Якщо подивитися на минулі 28 матчів цього чемпіонату, який з них був для вас найкращим?

— Мабуть, гра з "Минаєм" у першому колі, ми перемогли 0:3 і здобули першу перемогу в УПЛ. І, звісно, нічия з "Динамо" в Києві.

— З 10-го туру ви граєте з капітанською повʼязкою. Які обовʼязки у вас додалися із цим статусом?

— Не сказав би, що додалося багато обовʼязків, але зʼявилася велика відповідальність, як на полі, так і поза ним. Ти маєш бути лідером, людиною, яка повинна повести за собою команду до перемоги.

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги