Новини
22ЛИП
Клуби УПЛ отримали потенційних суперників в третьому кваліфікаційному раунді єврокубків

Сьогодні відбулися одразу три процедури жеребкування пар третього кваліфікаційного раунду в єврокубках — в усіх трьох турнірах. Процедура відбулася заздалегідь, ще до початку матчів другої кваліфікації (наприклад, «Динамо» перший матч з «Партизаном» проведе тільки завтра, 23 липня).

Ліга Чемпіонів

«Динамо» у разі позитивного підсумку протистояння з сербським «Партизаном» (матчі — 23 та 31 липня) зіграє із шотландським «Рейнджерс». Перші матчі призначені на 6/7 серпня, матчі-відповіді — на 13 серпня.

Ліга Європи

«Кривбас» розпочинає свій єврокубковий шлях саме з третьої кваліфікації і отримав у суперники чеську «Вікторію» (Плзень).

А якщо «Динамо» програє двобій з «Партизаном» і перейде до ЛЄ, то на цьому етапі його опонентом стане невдаха пари «Лугано» (Швейцарія) — «Фенербахче» (Туреччина).

Перші матчі призначені на 8 серпня, матчі-відповіді — на 15 серпня.

Ліга Конференцій

«Полісся» у другій кваліфікації має пройти словенську «Олімпію» (матчі — 25 липня та 1 серпня), і в такому випадку у якості переможця пари на етапі третьої кваліфікації зіграє з невдахою пари другого раунду кваліфайну Ліги Європи між командами «Шериф» (Молдова) та «Ельфсборг» (Швеція).

Перші матчі призначені на 8 серпня, матчі-відповіді — на 15 серпня.