Новини
23ЛИП
«Динамо» розпочало новий сезон із перемоги над «Партизаном» в Лізі Чемпіонів

Сьогодні «Динамо» у польському Любліні провело перший офіційний матч сезону-2024/25 — першим серед клубів УПЛ — в другому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів проти сербського «Партизану».

Гра розпочалася і в цілому пройшла під диктовку киян, але першими забили гості з Белграду — після невимушеної помилки у захисті, що призвела до 11-метрового удару.

Тим не менш, більш високий рівень індивідуальної та командної майстерності дався взнаки: підопічні Олександра Шовковського не знітилися і ще до перерви поставили «Партизан» на місце, дотиснувши його під завісу першого тайму.

А в другому таймі, незважаючи на ще одну помилку у захисті, кияни добили сербського опонента і зробили дуже солідну заявку на перемогу за сумою двох матчів. Причому гравці «Динамо» комбінували, бігли та пресингували до останньої хвилини і залишили дуже приємне враження.

«Динамо» (Україна) — «Партизан» (Сербія) — 6:2

Голи: Шапаренко (40), Бражко (43), Караваєв (45+1), Кабаєв (55), Попов (83), Піхальонок (90+2) — Салданья (22, пенальті, 66).

«Динамо»: Бущан — Караваєв (Малиш, 46), Попов, Дячук, Вівчаренко — Бражко (Андрієвський, 86) — Ярмоленко (Волошин, 69), Буяльський (Піхальонок, 46), Шапаренко (Лонвейк, 86), Кабаєв — Ванат.

Фото пресслужби ФК «Динамо».