Назад Favbet Ліга. 17-й тур Матч №100 PDF
08.12.2019. Неділя, 14:00
Глядачі: 923
Температура: 6°C
08ГРУ
«Маріуполь» — «Львів» — 0:0, «Карпати» — «Десна» — 2:6

Початок недільної програми туру з різними результатами

Четвертий і п’ятий поєдинки 17 ігрового дня Favbet Ліги відбулися за участі двох львівських команд, однак принесли цілком різні результати.

У Львові від самого початку намітилася відкрита гра. Ймовірно, головною причиною стало те, що «Десна» швидко відкрила рахунок, що змусило «Карпати» активніше йти вперед. Утім, робили це львів’яни з явною шкодою для свого захисту: три їхні центральні оборонці допускали надто велику кількість помилок, аби за такого розвитку подій претендувати на позитивний результат. Утім, що цікаво, повсякчас перебуваючи у становищі того, хто наздоганяє, «Карпати» до останніх 15 хвилин зустрічі мали шанси на нічию, однак нові помилки в обороні призвели до розгромної поразки 2:6.

Зовсім інший розвиток подій спостерігався в Маріуполі. Тут від самого початку запанувала обережна гра з незначною кількістю голевих епізодів. Зрозуміло, що частіше атакували господарі поля, проте гості робили це гостріше – як до перерви, так і опісля неї. Тим не менше бажання обох команд насамперед не програти виявилося сильнішим – 0:0.

Фото прес-служби ФК «Карпати».

Україна, 01133, Київ,
пров. Лабораторний, 7-А.
тел.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua