Новини
19БЕР
Огляд матчів 16-го туру Чемпіонату U-19

Обачно розімявшись у стартовому весняному турі позаминулих вихідних, днями юніорські команди УПЛ влаштували справжнісіньке гольове свято

 

«АРСЕНАЛ» — «МЕТАЛУРГ» — 4:3 (протокол матчу)

Голепад розпочався з першого ж поєдинку туру, причому вже до 9-ї хвилини господарі програвали 0:2. Та примудрилися виграти перший тайм, забивши три у відповідь. По перерві суперники обмінялися голами, й «металурги» повернулися до Запоріжжя з порожніми руками. Слабкою втіхою став 12-й гол Олексія Сидорова, він знову найкращий з-поміж бомбардирів.

«ЗОРЯ» «ВОРСКЛА» 2:0 (протокол матчу)

Результат став дзеркальним відображенням підсумку матчу 3-го туру між цими суперниками. Відзначаємо 18-річного нападника луганців Дмитра Кулика: зимовий новачок забив уже другий гол у двох матчах, і знову приніс очки «Зорі» (у минулому турі — нічия з «Чорноморцем» — 1:1).

«ОЛЕКСАНДРІЯ» «ЧОРНОМОРЕЦЬ» 5:0 (протокол матчу)

Суперечка середняків досить несподівано закінчилася побиттям «моряків», хоча до перерви господарі забили лише раз. У підсумку ж, дублями відзначилися Назарій Воробчак та Петро Луців, на 77-й олександрійці залишилися у меншості. Одначе в компенсовані хвилини одесити відповіли «люб’язністю», й отримали дві червоні поспіль.

«ШАХТАР» «ДЕСНА» 4:0 (протокол матчу)

Невдасі турніру навряд чи варто було розраховувати на недбалість гірників, що ведуть боротьбу за перше місце з динамівцями. Цікаво, що три з чотирьох м’ячів забили футболісти, яких Володимир Єзерський викликав до збірної України U-17 на матчі еліт-раунду Євро-2019 — Судаков, В’юнник і Кобилянський.

«ЛЬВІВ» «КАРПАТИ» 0:3 (протокол матчу)

Напрочуд невдало для господарів склався даний поєдинок. Вже на першій хвилині трапився автогол капітана: Демків зрізав у свої ворота м’яча після флангового прострілу. Карпатці зусиллями Руніча подвоїли перевагу вже в додані до першого тайму секунди, а відразу ж по перерві забили й третій. Насамкінець «містяни» ще й не реалізували пенальті, Хімчак не зміг переграти Артима.

«ДИНАМО» — «ВОЛИНЬ» — 4:2 (протокол матчу)

У чемпіонаті країни динамівці, звісно ж, виступають не тим складом, що й у Юнацькій лізі УЄФА, однак осад від програшу по пенальті «Хофенхайму», певна річ, на команду тиснув. Спересердя кияни навіть пропустили першими, та ще до перерви відповіли тричі. Невгамовний Артур Рябов скоротив рахунок, забивши вдруге, та Вікентій Волошин швидко пригасив сподівання волинян.

«Олімпік» «Маріуполь» -:+

 

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)