Новини
10КВІ
Огляд матчів 18-го туру Чемпіонату U-19

Дуже короткою виявилася пауза між турами в юніорському чемпіонаті України.

«АРСЕНАЛ-КИЇВ» — «ВОРСКЛА» — 6:2 (протокол матчу)

Вочевидь, полтавці трохи пожалкували, що розлютили господарів голом вже на 5-й хвилині. Бо ще до перерви отримали два у відповідь, після відпочинку ще два рази по стільки ж! Дивно, що в основний час забивали за «канонірів» всі, окрім кращого снайпера Сухоручка, він відзначився аж на третій компенсованій і тепер у Даниїла 11 голів. Додамо, що це був дебютний матч Володимира Попова на чолі ворсклян: як відомо, Олег Краснопьоров «піднявся» у «Ворсклу» U-21, замінивши Віталія Косовського.

«ДИНАМО» — «МЕТАЛУРГ» — 3:0 (протокол матчу)

Запоріжці гідно протистояли торішньому чемпіону, до перерви виглядали мобільнішими і пропустили лише на 73-й хвилині: збили Шулянського, а Ісаєнко, що після тривалої перерви вивів команду з перших хвилин у якості капітана, чітко поклав з пенальті. Потім Мащенко забив здалеку, і знову Ісаєнко переграв кіпера з «точки».

«ШАХТАР» — «КАРПАТИ» — 2:0 (протокол матчу)

Сподівання динамівців на втрату очок гірниками не виправдалися: львів’яни не змогли нав’язати хлопцям Карраско боротьбу на рівних. Хоча основний час програли лише 0:1 (пропустили від невгамовно прогресуючого В’юнника). Вдруге господарі забили аж на 90+4-й, ще один збірник Біблик підстрахував партнера, коли той схибив з пенальті. «Шахтар» продовжує тримати перше місце, випереджаючи «Динамо» на два очка.

«ДЕСНА» — «ВОЛИНЬ» — 1:7 (протокол матчу)

Щонайбільше три м’ячі за матч забивали волиняни у поточному чемпіонаті, аж ось нарешті вибухнули. Особливо розперезався в атаці 17-річний нападник Микола Кухаревич, котрий на 78-й таки довів справу до хет-трику. Дублем допоміг партнеру Назарій Богомаз. Після першого тайму, за рахунку 0:4 основного кіпера чернігівців Рощинського замінив Коломієць.

«ЛЬВІВ» — «МАРІУПОЛЬ» — 1:1 (протокол матчу)

Приазовці забили першими й дуже несподівано: після подачі зі штрафного майже від кутового прапорця, м’яч, нікого не торкнувшись, вдарився об стійку й залетів у ворота! Виграли гості й перший тайм, та перемогу не втримали: за гру рукою отримали пенальті, а Демків не схибив.

«ОЛЕКСАНДРІЯ» — «ЗОРЯ» — 1:2 (протокол матчу)

Втративши очки, маріупольці підпустили до себе численну групу переслідувачів на чолі із «Зорею». Луганцям вдалося виграти на «ГОЛовківському», що вдається далеко не кожному. На гол Алефіренка господарі відповіли точним пенальті у виконанні свого лідера Петра Луціва, та у другому таймі Білоцерківець зруйнував усі плани на нічию.

«ОЛІМПІК» — «ЧОРНОМОРЕЦЬ» — -:+

Інформаційний партнер Чемпіонату U-19 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)